Асен Букарев, който подаде оставка като главен мениджър на Левски

...
Асен Букарев, който подаде оставка като главен мениджър на Левски
Коментари Харесай

Букарев сравни "Левски" с гнила ябълка и обяви, че е обиден на Спас Русев

Асен Букарев, който подаде оставка като основен управител на " Левски " и напусна клуба, назова аргументите за решението си. Бившият футболист изясни, че не е удовлетворен от посоката, в която се движи клубът. Букарев призна, че селекцията на стадион " Георги Аспарухов " се прави от притежателя Спас Русев и мениджъри до него, а всички останали са настрана и пробват да оказват помощ.

" Разбрах, че господин Русев е определил решението ми за детинско. Ако да се боря за това чиновниците да имат по-високи заплати, в случай че се боря да се направи ясна конструкция, значи аз съм дете ", сподели Букарев в студиото на " Спортно шоу Гонг " и изясни, че не е беседва със притежателя на сините Русев.

Главният управител добави, че си задава въпроси какво се случва вътре в клуба и няма отговори.

" Левски " се ръководи еднолично и никой не знае истината до дъно. Колко ни е бюджетът, какво планираме като тактика и до каква степен ще стигнем. Просто лъскаме една ябълка извън да наподобява добре, а от вътрешната страна тя е гнила обаче или какво. Опитах се да схвана за три месеца, само че не разбрах. Уверенията пред всички нас са, че планът " Левски " е дълготраен, обаче кое ни дава гаранции за това ", попита риторично Букарев.

Той изясни, че няма спор с треньора Делио Роси, с който обаче " не е намерил общ език ". Букарев беше асистент за малко на италианеца, преди да бъде нараснал. За последните 12 месеца това е третият човек, който заема функционалността на основен управител или състезателен шеф след Станислав Ангелов и Даниел Боримиров.

" Не желая да съм част от една политика на потребление на персони, на местенето им като пионки и изоставен. Г-н Русев несъмнено е афектиран, че не му се обадих, само че и аз се наскърбих, когато той пращаше други хора да договарят с други клубове, когато това е моя задача ", сподели още някогашният основен управител и добави, че в последните години управлението на " Левски " губи доверие в хората на неговия пост прекомерно елементарно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР