ървата елиминационна битка във втория сезон на най-екстремното риалити предаване

...
ървата елиминационна битка във втория сезон на най-екстремното риалити предаване
Коментари Харесай

Елена се раздели с приключението „Игри на волята: България”

ървата елиминационна борба във втория сезон на най-екстремното риалити предаване в българския ефир – „ Игри на волята: България” е реалност. В конфликта за оцеляване един против различен се изправиха Елена от племето на Жътварите и Лазаринов от Ловците.

Преди да премерят сили в същинското тестване, двамата състезатели трябваше да дефинират по един от съотборниците си за съдружник. Той можеше да им донесе основно преимущество в спомагателна игра, включваща пукотевица с лък по цел. Избраниците на номинираните бяха Милен от Жътварите и Вайс от Ловците. Победител стана Вайс, чиито 6 изстрела бяха по-точни и дадоха на Елена основно преимущество в елиминационната игра. Той завоюва за себе си и 30 златни гроша.

Напрегнатият елиминационен дуел включваше сглобяване на голям тримерен пъзел. Преди всяка част от него участниците прекосяваха през разнообразни трудности. Спечеленото от Вайс преимущество донесе минута повече за Елена и тя започва тестването по трасето преди Лазаринов. Въпреки това тя не можа да се пребори с тежките кубове задоволително бързо и се трансформира в първия участник напуснал предаването.

„ В играта не ми доближи физическа мощ. Смятам, че имах задоволително хъс. Не съумях да покажа всичко от себе си. Моето присъединяване завърши още на първата борба и нямах тази опция, само че такава е играта”, показа Елена пред водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев минути след края на елиминационното тестване.

Междувременно животът на Рибарите в местността до Дивата река става все по-тежък, а неналичието на храна провокира цялостен срив в духа на някои от състезателите. Племето се намира на ръба на силите си и се усеща изцяло безсилно против суровите условия на природата. Ще успее ли нищетата и неналичието на храна да стимулира Рибарите и играчите да активизират силите си в идната борба за територии, ще стане ясно в понеделник (14.09). Тогава феновете ще станат очевидци и на една от най-големите изненади във втория сезон на „ Игри на волята: България”, която ще провокира мощни страсти, освен измежду участниците, само че и измежду феновете.

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „ Игри на волята “, всеки понеделник от 20 ч., а от вторник до петък в 21 ч. по NOVA.

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР