Artworld фестивал ще поднесе много музика настроение и танци на

...
Artworld фестивал ще поднесе много музика настроение и танци на
Коментари Харесай

Грандиозно денс парти в Русе по случай 8 март

Artworld фестивал ще сервира доста музика въодушевление и танци на празнуващите в Арена Русе

По случай 8 март, Международният ден на дамата, зала Арена Русе ще отвори порти за най-голямото денс празненство на годината. Русенци ще се насладят на една забележителна вечер с удивителен театрален фон в жанр " Алиса в Страната на Чудесата " и безконечните шлагери на 80-те, 90-те, 2000-те години и до през днешния ден в осъществяване на вокалиста на „ Диана Експрес ” Илия Ангелов, поп изпълнилите Искрен Пецов, Кристина Димитрова, вокалиста на група „ Тангра ” - Боби Косатката, балет „ Вега ”а с необикновен Кан кан танц-спектакъл, неотразимите Балет „ Нова ”, румънската поп-звезда Майк Даймъндси още доста актьори. Автор на блестящите костюми на танцьорите е русенската дизайнерка Първолета Чавдарова – Летиция.

Професионален фотографски екип и въртяща се 360 градусова " slow motion " празненство камера ще запечата за публиката незабравими моменти от неповторимата празненство конюнктура, освен това изцяло гратис!

„ Това ще бъде празненство, което ще остане вечно в спомените и албумите Ви. Очаква Ви събитие от международна класа, с хиляди светлини, които светят толкоз блестящо, колкото тези на Бродуей, и фон, на който могат да завидят и най-големите международни фестивали. Нашият екип работи неуморно, с цел да вдъхне живот на това необикновено преживяване, а ние нямаме самообладание да го споделим с вас! ", дават обещание уредниците.

Билети може да закупите или всеки ден на касата на Арена Русе от 11:00 до 19:00 часа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР