Артритът е болест на ставите. Може да е обикновен артрит

...
Артритът е болест на ставите. Може да е обикновен артрит
Коментари Харесай

Тя не можеше да стане от леглото поради силна болка в ставите, но тази рецепта я спаси

Артритът е болест на ставите. Може да е елементарен артрит или ревматоиден артрит, който е автоимунно заболяване. Протича в остри и хронични форми с проваляне на една или няколко стави.
Причините може да са многочислени – ревматизъм, контузия, нарушаване на обмяната на веществата и други.
С напредването на годините тази диагноза се чува все по-често.
Чува я и 69-годишната Лариса Ежкова от съветския град Саратов, оповестява уеб сайтът lekuva.net. Проблемът й бързо е задълбочава до степен, че тя не може да се грижи сама за себе си.

Освен че й оказва помощ да се оправя с ежедневните несгоди, щерка й намира в Интернет чудодейна рецепта, която дава изумителен резултат.
ПРЕДИ ТОВА ПРИЕМАНИТЕ ОТ ЛАРИСА МЕДИКАМЕНТИ ДАВАТ САМО ВРЕМЕНЕН ЕФЕКТ, ЧИЕТО ДЕЙСТВИЕ съдебна експертиза ЗАДЪРЖА ЗА ЕДНА ИЛИ МАКСИМУМ 2 СЕДМИЦИ.
Само след два месеца Лариса можела да става умерено от леглото и към този момент не изпитвала толкоз мощни болки.
Ето рецептата, която върнала Лариса към естествения метод на живот.
Необходими артикули: 1 приблизително огромен патладжан; 1 литър вода; 50 мл зехтин; 2-3 дафинови листа. Начин на подготвяне: Измийте патладжана и го нарежете на шайби.

Кипнете водата и прибавете патладжана и дафиновите листа. След 5-6 минути свалете тенджерата от огъня, оставете сместа да се охлади и я прецедете. Отделете и оставете за предпазване в хладилника 750 мл от сместа. Останалите 250 мл смесете със зехтина. 750-те мл се одобряват заран, обед и вечер, на гладно. 250-те мл, към които е прибавен зехтинът, са за външна приложимост. С тях направете компрес на засегнатите места. Видимо усъвършенстване се получава след терапия от 3-4 седмици.
Заредете се с самообладание и действайте! Не забравяйте, че вашето здраве е само във вашите ръце.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР