Артистичните кръгове са в недоумение какво се случва с княгиня

...
Артистичните кръгове са в недоумение какво се случва с княгиня
Коментари Харесай

Защо княгиня Калина заприлича на културист тежка категория?

Артистичните кръгове са в неразбиране какво се случва с княгиня Калина след последната й обществена изява. Единствената щерка на Симеон Сакскобургготски се появи на церемонията по посрещането на тленните остатъци на прародител си Фердинанд и значително приличаше на културист тежка категория. Мълвата даже понесе, че единствената щерка на Симеон Втори, е почнала процедура по промяна на пола си и пие профилирани хормони. Тя обаче бе изрично опровергана от най-близкия кръг на княгинята.

 

Според осведомени причина за типа й е тежката меланхолия, подбудена от злополуката, която претърпя предходната година, когато потегли да търси домашния си любим в нетрезво положение и блъсна автомобил и две кашпи. За похлупак царската дъщеря удари неколкократно по лицето чиновник на хотела с мобилния си телефон, който се опитал да я убеди да не сяда зад кормилото в това положение. Калина обаче била изрично, че й няма нищо и се метнала на возилото, само че след няколко метра аварирала.

В резултат на случката, знатната персона бе наказана на 8 месеца условно и също така би трябвало да заплати 17 953.34 лева, колкото е цената на автомобила, който е карала.

Мълвата носи, че с цел да се пребори с алкохолизма, Калина е почнала да спортува интензивно в персоналния си фитнес в двореца Царска Бистрица, а тренировките й били ежедневни до цялостна изнемога. Компания й прави брачният партньор й, който изпитва стеснение от случката, само че пък застава компактно зад всяко нейно решение, защото е наясно, че тя е мощно прочувствена и извънредно привързана освен към домашния си любим, а и към всички животни в региона на Рила планина.

 

Блондинката обаче сподели солидни бицепси, за които много от представителите на мощния пол биха могли да й завидят по време на посрещането на тленните остатъци на прародител си Фердинанд. Те били вследствие на аристократичната й воля да живее здравословно и да вае тяло, вместо да си разрешава алкохолни отклонения от непотребна емоционалност.

Съпругата на мореплавателя Китин Муньос спазвала и избран хранителен режим, вземала добавки, които подкрепят развиването на мощно и спортно тяло, защото имала построена визия в мислите си за това по какъв начин би трябвало да наподобява една 52-годишна жена като нея. Очевидно обаче много се е поувлякла.

Факт е, че Калина постоянно е била бунтарка и през годините неколкократно е сменяла визията си – от невежото момиче, позволяващо опити на пластичните хирурзи с лицето й, до мускулеста госпожа, показваща ясно, че няма предпочитание да цепи басма никому. 

 

Мълвата измежду посрещачите на Фердинанд носи, че тя към момента била в меланхолия и заради тази причина се появила на събитието с небоядисани черни корени на русата коса, изрязана рокля, подчертаваща мощните й мъжки мускули и леко разсеяна визия. Други пък я оприличили на холивудската звезда Мики Рурк, който също бил бунтовник и минавал през разнообразни трансформации през време на славата си.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР