Артилеристите инвестираха разумно през лятото на 2022 г., като Габриел

...
Артилеристите инвестираха разумно през лятото на 2022 г., като Габриел
Коментари Харесай

Шеф в Арсенал: Готови сме да харчим пари

" Артилеристите " вложиха рационално през лятото на 2022 година, като Габриел Жезус, Александър Зинченко и Фабио Виейра пристигнаха в състава на Микел Артета. Продуктивната акция докара до напредване на отбора от Северен Лондон до върха на таблицата на Висшата лига, само че към момента може да се добави по-голяма дълбочина към редиците на тима, като спекулациите за хора като Михайло Мудрик и Юри Тилеманс не стихват.

" Имаме доста явен проект, управителен от Еду, за това какво желаеме да създадем, с цел да подсилим тима. Всеки трансферен прозорец, несъмнено, ще търсим какви благоприятни условия има. Ако нещо има смисъл от техническа и финансова позиция, несъмнено, ще го разгледаме. Доволни сме от състава, който имаме, само че, ще разгледаме какво се случва във всеки един трансферен прозорец. Имаме дълготраен проект да продължим да укрепваме тима, само че няма да приказвам за избрани имена ", показа изпълнителният шеф на клуба Винай Венкатешам пред Скай Спортс.

Арсенал беше един от клубовете, за който се споделяше, че има интерес към Жоао Феликс преди преместването на португалския нападател чартърен в Челси и " артилеристите "  ще продължат да претърсват пазара за евентуални попълнения до 31 януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР