АРТи е първият изпълнител у нас, който започна да прави

...
АРТи е първият изпълнител у нас, който започна да прави
Коментари Харесай

Арти Разкри Каква Трябва Да Е Жената До Него

АРТи е първият реализатор у нас, който стартира да прави секс музика. С нея предстоящо идва и засиленият женски интерес към него. Въпреки, че се усеща уединен, споделя, че не му е времето да се обвързва.

„Малко ми е тъжно, че не мога да посветя време на жена до себе си. Когато съм във връзка, желая тази жена да се усеща напълно удобно, да е обгрижвана, да знае, че аз съм до нея и по всяко едно време може да разчита на мен“, споделя пред „Coolt“ звездата на „Пайнер“.

По думите на АРТи визията не му е толкоз значима. „Искам единствено две неща: честност и поддръжка. Ако тя е била в събота, неделя и понеделник на дискотека, ние нямаме допирни точки“, споделя още изпълнителят.
АРТИ РАЗГРОМИ ПОРЕДЕН ЗВЕЗДЕН СТЕРЕОТИП (ВИДЕО)
Всеки ден той получавал десетки предложения от девойки. Прави му усещане, че езикът на по-малките е много занимателен. „То е ясно, че няма по какъв начин да се получават нещата. Понякога стартирам да чета лекции, което е необичайно, тъй като аз не съм педагог. Малко ми е необичайно да виждам по какъв начин млади девойки на възраст сред 16 и 20 години пишат такива неща… Не можеш да пишеш нещо сходно на човек, който не познаваш. Хора, имайте малко самоуважение и горделивост!“, приканва артистът.

Въпреки милионите гледания в YouTube, хилядите почитатели и лайкове, АРТи не се има за звезда. По думите му в България звезди са Лили Иванова и Азис.

„Звезда те вършат поредните стъпки, верните и хубавите музикални планове, посланието което даваш на обществото. Когато си построен човек, крепко стъпил на краката си, тогава може би си звезда“, споделя още изпълнителят.

„Искам да съм съответен на пазара, да върша музика, която да се харесва на хората. Да могат да отидат на дискотека, да се забавляват. Когато аз отида на присъединяване, да се развличам с тях“, добавя АРТи.

ЯМБОЛ ИЗСТРЕЛЯ АРТИ НА ВЪРХА



Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР