Артгилдията застана на страната на актьора Юлиан Вергов, след като

...
Артгилдията застана на страната на актьора Юлиан Вергов, след като
Коментари Харесай

Гилдията зад Вергов

Артгилдията застана на страната на артиста Юлиан Вергов, откакто прокуратурата отхвърля да образува досъдебно произвеждане след изказванията на Диана Димитрова за принуждение против нея . Популярният артист изпрати своята позиция по случая до всички медии. Досега той отбягваше да разяснява тематиката, тъй като Димитрова на никое място не го обвиняваше обществено, а единствено намекваше. След като излезе постановлението на прокурор Иво Боев, с което се приключва инспекцията против него, Вергов излезе с първата си позиция.
 Юлиан Вергов Юлиан Вергов


" Никога не съм удрял Диана Димитрова. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете. Повярвайте ми, не желаете да знаете какво видях там ", твърди в писанията си Вергов. Той даже отхвърля с Димитрова да са имали " освен това " от другарски и професионални връзки, каквито актрисата твърдеше в тв изявление по-рано, че са имали.
 Диана Димитрова Диана Димитрова


Малко след писмото до медиите от страна на Вергов Диана му отговори също в писмена форма: " Официално желая да кажа, че ще осъждам лицето Юлиан Вергов за клюка след изявленията му през днешния ден. По-голяма скотщина и парадокс в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психологични отклонения е на независимост. А още по-тъжно е, че е толкоз добре " защитаван " от закона ", добавя тя. Когато човек е открит и почтен, излиза и се пази, а не мълчи толкоз месеци. Аз нямам какво да укривам ", написа Димитрова и добавя: " Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга страна и проля толкоз сълзи поради един урод ", приключва обявата си актрисата.
 Захари Бахаров Захари Бахаров


Тържествена промяна на караула пред Президентството

От страната на Юлиан Вергов адвокатката му Ина Лулчева също обмисля да съдят актрисата за клюка. По думите й не зависело от това дали отсрещната страна ще апелира отхвърли на прокуратурата, чийто дубликат адвокатката е поискала. Каквато и да е истината, в случай че актрисата е била ритната по лицето от сътрудника си на 14 ноември 2017 година, е трябвало да подаде частна тъжба в съда до ноември 2020 година Защото давностният период на сходно действие е три години. Било е належащо и да си извади здравно удостоверение за синините по ръката и лицето, което тя не е сторила. Актрисата има единствено фотоси на посинената си лява скула и синина на лявата ръка. Това са трите извода в постановлението на прокурор Иво Боев. Антон Станков, юрист на Диана, изяснява, че клиентката му не си е извадила здравно, тъй като върху нея бил извършен напън от човек от продукцията " Откраднат живот ". Причината за отхвърли да се образува дело е, че при инспекцията не се събират доказателства, че актрисата е ударена от Вергов.
 Теодора Духовникова Теодора Духовникова


" Само Юли си знае какво му беше да търпи и да не каже даже една дума през всички тези месеци. Знам какъв брой дълги и мъчителни бяха те за неговото семейство и околните му, минаха през пъкъла. Знам, че в никакъв случай не би блъснал жена. Виж, някой мъж да натупа, тъй като наскърбява или закача непристойно близка и даже непозната жена на улицата, на това съм сигурен, че е кадърен. Станахме очевидци на помията, която го заливаше, и никой нямаше право да го отбрани поради следствието. Сега се чудя дали някой от всичките разбирачи и доброжелатели ще откри съвест да се извини на околните му. Респект, Юли! ", написа мъжът на Теодора Духовникова - Стефан, най-хубав другар на Вергов.
 Марта Вачкова Марта Вачкова  Владо Пенев Владо Пенев  Христо Мутафчиев Христо Мутафчиев
В отбрана на Юлиан с постове се включи съвсем целият Народен спектакъл и част от артгилдията - Захари Бахаров, Диана Алексиева, братята Дарин и Деян Ангелови, Марта Вачкова, Ваня Щерева, Яна Борисова, Милица Гладнишка, Владо Пенев, Геро, постове в отбрана пуснаха Николаос Цитиридис, Нона Йотова и доста други.

" Прав е Юли по тематиката за насилието. Особено във връзка с публично познатите персони. Към фразата, че в България муха и банка се убиват с вестник, бих добавил и известна персона. Не бива да позволяваме всяка спонтанна разпра да води до заличаване на една или друга персона! Дори единствено една неправилно изпусната дума може да докара до тежки последствия за доста майки и татковци. Замислете се за това. Наша е отговорността да не позволяваме насилието да се трансформира в новото обикновено! ", написа и шефът на актьорите Христо Мутафчиев.

Преди три месеца Диана Димитрова разгласява няколко фотоси, на които се виждаха насинените й очи и контузии по рамото. После упрекна сътрудника си за причиняване на телесна щета. Тогава тя написа, че не е подала сигнал след случката, с цел да не урони престижа на сериала, в който вземат участие с Вергов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР