Арт школа Колорит“ реализира изключителна успешно участие в 31-я Международен

...
Арт школа Колорит“ реализира изключителна успешно участие в 31-я Международен
Коментари Харесай

Деца от Артшкола `Колорит` – Плевен спечелиха престижни награди на 31-я Международен конкурс на ЮНЕСКО във Франция

Арт школа „ Колорит “ осъществя изключителна сполучливо присъединяване в 31-я Международен конкурс за пластични изкуства, проведен от Центъра на ЮНЕСКО в град Троа – Франция.

Темата на това издание е „ Олимпийските игри от антична Гърция до актуалните игри, спортни гении със споделени полезности “. В състезанието са взели присъединяване 4 500 произведения на деца и младежи от 78 страни, които по неповторим метод са пресъздали духа, страстта и полезностите на Олимпийските спортове.

Най-високото отличие Лауреат и притежател на „ Наградата на ЮНЕСКО “ – Почетен орден и документ печели Пламена Захариева – 13г. за живописната си творба „ От антична Гърция до през днешния ден Олимпийските игри дават късмет на най-хубавите спортни гении “.

Пламена се образова втора година онлайн от своя арт възпитател Майя Ананиева в арт школа „ Колорит “ и това е най-престижната интернационална премия, която печели. Наградата „ Номиниран създател “ печели седемгодишният Аристеидис Сиармпас за рисунката си „ Олимпийските игри в антична Гърция “. Аристеидис живее в Гърция и се образова онлайн в школа „ Колорит “.

Забележителното е, че това е неговата първа рисунка с неговия арт възпитател, а е толкоз покрай огромната премия на състезанието във Франция. Три деца получават премията „ Селектиран създател “ и техните произведения също са били в конкуренцията на финала. Това са Александър Петров – 10г. за живописната творба „ Колоездене на Олимпиада “, Павел Симеонов – 10г. за рисунката „ Ветроходство на Олимпиада 2024 в Париж “ и Лилия Янкова – 13г. „ Олимпийска конкуренция “.

Рисунките на децата от арт школа „ Колорит “ се отличават с забавни хрумвания и композиции, наситени с богата емоционалност и изящен изказ, което ги е направило впечатляващи измежду хиляди други произведения.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР