Арсенал напредна в осминафиналите на Шампионска лига за първи път

...
Арсенал напредна в осминафиналите на Шампионска лига за първи път
Коментари Харесай

Героизмът на Дейвид Рая вижда Арсенал да се промъква в четвъртвите на Шампионската лига с дузпи - 5 точки за разговори

Арсенал напредна в осминафиналите на Шампионска лига за първи път от 2010 година, откакто изпрати Порто с дузпи на това, което беше трагична вечер.

Артилеристите знаеха, че би трябвало да компенсират изоставането от 1-0 в първия мач и Леандро Тросар подсигурява, че са изпълнили половината от задачата си до полувремето. Порто направи всичко друго, с изключение на да седи, до момента в който се опитваше да отбрани преднината си, само че не съумя да попречи на белгиеца да изведе Арсенал напред.

Неговото положително довеждане докрай се дължи на сензационната асистенция на Мартин Одегаард. Порто, макар цялото си качество, бе отбелязал единствено един път в последните си девет гостувания в Англия и не съумя да откри гола, който евентуално би обърнал равенството, защото мачът отиде в продължения, преди да се наложи лотарията за дузпи.

Дейвид Рая се хареса на вярващите на Арсенал, като избави в началото от Уендъл - благодарение на гредата - пред частта за домакините, преди да спре Галено - което подпечата успеха при ду...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР