Арсенал и Манчестър Сити нарушиха регламента на Купата на Лигата,

...
Арсенал и Манчестър Сити нарушиха регламента на Купата на Лигата,
Коментари Харесай

Арсенал и Манчестър Сити може да напуснат Купата на Лигата заради нарушения на регламента


Арсенал и Манчестър Сити нарушиха регламента на Купата на Лигата, като направиха по една промяна над допустимото в снощните си дуели, оповестиха английските медии.

Арсенал в хода на мача против Норич (2:1 след продължения) направи четири рокади в състава си, две от тях в спомагателното време. Същото стори и Манчестър Сити в дуела си против Уулвърхемптън Уондърърс (0:0 и 4:1 след дузпи).

Съгласно регламента на шампионата, всеки тим има право да направи най-много три смени. Четвърта може да се извърши единствено при положение, че за установяване на спечелилия се постанова в допълнение време, само че в случай, че в хода на постоянното време тимът към този момент е направил три смени. Арсенал и Ман Сити за 90 минути бяха създали до две промени, което значи, че са имали право на още единствено по една. Правило 10 гласи: "В поръчката за мача може да попадат седем запаси и се позволяват единствено три смени в хода на главното време на мача. Ако дуелът отиде в в допълнение време, един отбор може да направи една спомагателна смяна". Ръководството на Норич се е обърнало към уредниците на шампионата с молба за разяснение на проблема. Ако се потвърди, че Манчестър Сити и Арсенал са нарушили разпоредбите, може да се стигне до преиграване или техническа загуба. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР