Световният шампион Аржентина трябва да остави успеха зад себе си

...
Световният шампион Аржентина трябва да остави успеха зад себе си
Коментари Харесай

Скалони: Нека забравим за предишните успехи

Световният първенец Аржентина би трябвало да остави триумфа зад себе си при старта на акцията им за Копа Америка, където би трябвало да пазят купата си, съобщи селекционерът Лионел Скалони, представен от Ройтерс. Тимът стартира шампионата с дуел с Канада.

Турнирът събира дружно 10 южноамерикански тима и 6 отбора от Северна и Централна Америка. Това е втората Копа Америка, която ще се играе в Съединени американски щати.

Скалони счита, че тимът му би трябвало да вдигне равнището си на игра, с цел да отбрани купата си.

" Говорим си за неща, които към този момент са се случили. Да Спечелим Световното състезание и Копа Америка беше доста хубаво, само че това завърши " сподели треньорът на конференция.

" Всички футболни мачове са разнообразни, няма по-лесни срещи от други. Много неща могат да се случат. Трудността против Франция, Бразилия и Канада може да бъде същата ", счита той. " Ще бъде сложна Копа Америка, както постоянно, ние сме готови за това. Справяме се добре, с ясни хрумвания и знаем сложността на това съревнование ", увери аржентинецът.

Преди дебютния им мач с Канада в четвъртък 46-годишният експерт споделя, че насладата от мачовете са били ключът към триумфа на отбора му, който не завоюва Копа Америка през 2015 и 2016, а през 2019 загуби на полуфиналите.

" Отвъд купите, ние се забавлявахме доста. Беше наслаждение са виждам по какъв начин играчите дават всичко. Ние показахме, че даже когато не побеждава, като през 2019, сме способни да продължим и да спечелим други титли ", сподели още Лионел Скалони.

Тимът на Аржентина е в Група " А ", където са още тимовете на Перу и Чили.
 Роналдиньо попиля Бразилия: Един от най-лошите тимове през последните години, цялостен е със средняци
Роналдиньо попиля Бразилия: Един от най-лошите тимове през последните години, цялостен е със средняци

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР