Instagram е страшно място за младите момичета — става още

...
Instagram е страшно място за младите момичета — става още
Коментари Харесай

Гнусно е момичетата да се следват от мъже в социалните медии — но защо родителите им позволяват да бъдат влиятелни лица?

Instagram е ужасно място за младите девойки — става още по-лошо, когато личните им родители са съучастници в пострадването им метод.

Много младежи и девойки от 20-годишна възраст мечтаят да бъдат авторитетни лица. За страдание, някои родители наподобяват повече от щастливи да видят покупко-продажби с марки и пари, даже в случай че това значи да слагат децата си пред екраните на педофилите.

Нов репортаж от Wall Street Journal споделя историята на анонимна млада инфлуенсърка в Instagram, която завоюва популярност и благосъстояние със своите танцови фотоси и видеоклипове.

Споделяйки пристрастеността си към танците, гимназистката спести 20 000 $ — от дарения, покупко-продажби с марки и наличие единствено за клиенти — които възнамерява да похарчи за първа кола и образование в лицей.

Единственият проблем: 92% от нейните почитатели са мъже.

Майка й, която призна, че е подкрепяла упоритостите на щерка си като инфлуенсър, освен е наясно с тази статистика, само че също по този начин е била предизвестена, че с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР