Арсен Венгер няма да бъде мениджър на Арсенал през следващия

...
Арсен Венгер няма да бъде мениджър на Арсенал през следващия
Коментари Харесай

Арсен Венгер напуска Арсенал след края на сезона

Арсен Венгер няма да бъде управител на Арсенал през идващия сезон, с което приключва все по-крехките 22-годишни връзки сред французина и клуба. С Венгер отпред "артилеристите " завоюваха 3 трофеи на Англия (1998, 2002, 2004) и 7 купи на страната.

"След изчерпателен размисъл и диалози с клуба взех решение, че е точният миг за мен да се отдръпва след края на сезона. Благодарен съм, че имах привилегията да послужвам на този клуб толкоз доста запаметяващи се години. Управлявах клуба с цялата си отдаденост и почтеност.

Искам да благодаря на щаба, играчите, борда на шефовете и почитателите, които направиха Арсенал толкоз специфичен клуб. Призовавам последователите да продължат да поддържат тима до края на сезона, с цел да го приключим по най-хубавия вероятен метод.

Нека всички, които обичат Арсенал, да пазят полезностите, които изповядва този клуб. Имате моята обич и поддръжка вечно ", написа Арсен Венгер.

Договорът на французинът изтичаше през 2019 година, само че той реши да приключи връзките си с отбора година по-рано.

В последните месеци недоволството към Венгер от страна на почитателите доближи връх поради слабото показване на отбора - Арсенал не се класира за Шампионската лига през сегашния сезон.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР