Ароматни етерични масла срещу пролетна умора.бичаме пролетния сезон. Въпреки слънчевото

...
Ароматни етерични масла срещу пролетна умора.бичаме пролетния сезон. Въпреки слънчевото
Коментари Харесай

Ароматни етерични масла срещу пролетна умора

Ароматни етерични масла против пролетна отмалялост.

бичаме пролетния сезон. Въпреки слънчевото и по-топло време, въпреки всичко се случва да се усещаме изтощени. Някои споделят, че всичко е до прочувствена настройка. Въпреки това преходът от зимния сезон към пролетния от време на време ни кара да изпитваме потребност да си почиваме повече, да спим повече, изпитваме и съмнения в настроенията. Спортът и здравословният метод на хранене са първите стъпки за превъзмогване на пролетната отмалялост.

Хубавото е, че има някои етерични масла, за които също е потвърдено, че оказват помощ. Тях може да употребяваме като добавка към ваната, за аромалампи, дифузери, като добавка към лосионите за тяло, домашните пилинги и маски за лице.

Вижте 5 етерични масла при пролетна отмалялост.

Етерично масло от розмарин

За него знаем, че оказва помощ при косопад и че е потребно за кожата. Но ароматът на това масло способства и за повишение на енергийните ни равнища, сочат западни проучвания. Освен че ни оказва помощ да имаме повече тонус, маслото от розмарин работи позитивно и върху нашето въодушевление, като ни оказва помощ да сме по-положително настроени.

Етерично масло от бор

Помислете по какъв начин се чувствате, когато се качите на разходка в планината и усетите аромата на борова гора. Това е един от най-завладяващите аромати. Също по този начин ободрява, оказва помощ ни да понижим напрежението, да повишим концентрацията си. Това го прави прелестен мирис при пролетна отмалялост. Ако нямате опция постоянно да се качвате в планината, то постоянно може да си закупите качествено етерично масло от бор.

Още по тематиката може да прочетете в Az-jenata.bg

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР