ародният представител, избран от Кюстендил - Димчо Димчев иобщинският съветникМира

...
ародният представител, избран от Кюстендил - Димчо Димчев иобщинският съветникМира
Коментари Харесай

Димчо Димчев и Мира Миркова са кандидати за евродепутати

ародният представител, определен от Кюстендил - Димчо Димчев иобщинският съветникМира Миркова са номинирани за евродепутати.

На конференция на “Възраждане ” станаха ясни имената на 17-те определени претенденти за евродепутати от “Възраждане ”. От политическата организация обявиха, че са се водили от няколко съществени качества, които би трябвало да имат те. Кандидатите на “Възраждане ” би трябвало да бъдат родолюбци, отдадени в работа на Отечеството, би трябвало да бъдат почтени, честни, във връзка с работата си, както и да имат нужния ценз, познания и подготовка.

От “Възраждане ” показаха, че Димчо Димчев и Мира Миркова дават отговор на всички тези професионални и морални характерности. В допълнение към това, те са представители на емигрантската общественост и на хората, които са избрали да се върнат в България, с цел да се борят за бъдещето на Родината си.

От най-голямата опозиционна мощ смятат, че възобновяване и възраждането на българската страна е невероятно без завръщането на българите зад граница, тъй като те са част от тъканта на българското общество и народ.

“Приемам номинацията като огромна отговорност, тъй като не е загадка, че Европарламентът се е трансформирал в дом на една самоизлъчила се елитарна клика, от дълго време скъсала връзките си с елементарните хора, чиито ползи би трябвало да пази. Имаме политическата воля да браним и отстояваме националните ни ползи до дъно. Време е за Възраждане на България, време е за Възраждане на Европа. И времето е единствено едно - в този момент! ”, съобщи на среща с жители извършена след преконференцията, претендентът за евродепутат Димчо Димчев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР