Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун са заслужили мястото си сред

...
Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун са заслужили мястото си сред
Коментари Харесай

Човекът, стопил ледовете между Сталоун и Шварценегер

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун са заслужили мястото си измежду най-големите екшън звезди на киното като цяло.
 Трейлър на Sly - документалният филм за живота на Силвестър Сталоун
Опостушителните последствия за Силвестър Сталоун, когато е сложил кариерата пред фамилията

Трейлър на Sly

През годините двамата са взели участие в не един и два екшъна, като в немалка част от времето са били врагове напълно безусловно. Сравнявали са всичките си достижения - от размера на бицепса до този на хонорара за даден филм.

Съперничеството сред Шварценегер и Сталоун обаче от дълго време е в историята и през последните години двамата са в положителни връзки. Не единствено участваха дружно в няколко кино лентата, само че и споделиха по няколко думи в документалните филми за животите си, които бяха пуснати в Netflix тази година.
 Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун през 2002 година

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун през 2002 година

Оказва се, че един съответен човек е бил в основата на това Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун да се трансфорат от противници в огромни другари. И неговото име е Джейк Блум. Легендарният холивудски юрист умря на 81-годишна възраст предишния месец, а самият Шварценегер бе възпоменанието му и сподели няколко думи.

Именно от тях разбираме, че Блум е бил индивидът, затоплил връзките сред актьорите. През 1991 година Арнолд е бил гневен, че Блум е привлякъл Сталоун за собствен клиент, а по-късно даже му е предложил дял от веригата заведения за хранене Planet Hollywood.
 Коя е Хийтър Милиган - половинката на Арнолд Шварценегер
Коя е дамата до Арнолд Шварценегер

Какво знаем за Хийтър Милиган

Адвокатът обаче е съумял да убеди Арнолд, че наличието на Силвестър Сталоун в листата със притежатели на веригата ще се окаже добре за бизнеса. Според Page Six, към медийните събития за заведенията за хранене двамата са прекали доста време дружно, което ги е сближило.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР