Армията на САЩ води активна подготовка за военни действия против

...
Армията на САЩ води активна подготовка за военни действия против
Коментари Харесай

Важен политик: САЩ активно се готвят за война със Северна Корея

Армията на Съединени американски щати води дейна подготовка за военни дейности срещу Северна Корея. Това съобщи пред публицисти ръководителят на Комитета по въпросите на въоръжените сили към камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Мак Торнбъри, написа Блиц.

" Администрацията доста съществено преглежда този въпрос, какви благоприятни условия могат да бъдат въвлечени във военните ограничения, когато те би трябвало да бъдат признати против Корея ", сподели конгресменът. Той добави, че също се организира " доста сериозна подготовка " на военните за водене на бойни дейности. " Военните се приготвят, ще имаме шанс, в случай че тези ограничения няма да ни потрябват ", означи Торнбъри.

" Ако имаме намерение да помолим нашите мъже и дами да жертват живота си в името на страната, ние би трябвало да им осигурим освен най-хубавото оръжие и снаряжение, само че и да организираме за тях най-хубавата в страната подготовка. Мисля, че точно това се случва сега ", сподели още политикът.

Министърът на защитата на Съединени американски щати Джеймс Матис на път към Ванкувър за интернационална министерска среща, отдадена на Северна Корея, сподели пред публицисти, че ситуацията на Корейския полуостров се успокоява. " Сега полагането на старания ясно е минало в областта на дипломацията. Именно там работим ", сподели той.  Въпреки това, Матис не изключи опцията за силово решение на севернокорейския въпрос. " Искаме дипломатите да знаят, че зад тила им е силата на нашето оръжие ", акцентира шефът на Пентагона.  

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР