Аржентинският национал Лаутаро Мартинес очаква оферта от клубния си тим

...
Аржентинският национал Лаутаро Мартинес очаква оферта от клубния си тим
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес е в очакване на нов договор с Интер

Аржентинският национал Лаутаро Мартинес чака оферта от клубния си отбор Интер за удължение на контракта му, съобщи сътрудникът на футболиста Алехандро Камано.

26-годишният Мартинес е водач при голмайсторите в Серия А все още с 12 гола в 12 мача. Той бе определен за капитан на Интер при започване на сезона 2023/2024.

" Не знам за какво Лаутаро реши да работи с мен, само че знам за какво аз желаех да работя с него. За мен е чест да го представям. Той заслужава оценка 10 за това какво съставлява като човек. Говорим за един от тримата най-хубави нападатели в света ", разяснява Камано пред италианския Tuttosport.

" Той е непретенциозен човек, с който е елементарно да имаш положителни връзки. Той е почтен и не демонстрира нарцисизъм. Затова считам, че получи капитанската лента в Интер. Работи крепко и на първо място е добър човек ", добави мениджърът на Лаутаро Мартинес по негов адрес.

Lautaro Martinez’s agent Alejandro Camano says the Inter striker is waiting for a contract extension offer and explains why his client snubbed an offer from the Saudi Pro League last summer.
— Football Italia (@footballitalia)
Изпълнителният шеф на Интер Джузепе Марота неотдавна разкри, че диалозите за подновяването на контракта на Мартинес мече са почнали.

" Преговаряме, с цел да получим оферта, която удовлетворява Лаутаро. Това не е елементарно и няма да се случи за един ден, само че работим, с цел да реализираме положително съглашение. Не мисля, че ще има проблеми- В положителни връзки сме с Интер и първичните диалози към този момент текат ", съобщи Алехандро Камано.

Агентът удостовери, че Лаутаро Мартинес е отхвърлил оферта от Саудитска Арабия през лятото. " Той се усеща добре в Милано и е оценен от клуба си ", изясни Камано.

Мартинес се причисли към Инетр през лятото на 2018 година за 25 милиона евро. Нападателят натрупа 116 голя в 254 мача за италианския отбор.

Настоящият му контракт с гранда от Милано изтича през юни 2026 година.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Кремена Младенова
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР