Аржентинският национал Хулиан Алварес се съгласи да се присъедини към

...
Аржентинският национал Хулиан Алварес се съгласи да се присъедини към
Коментари Харесай

Потвърдено: Ман Сити има нов нападател

Аржентинският национал Хулиан Алварес се съгласи да се причисли към Манчестър Сити от Ривър Плейт, потвърдиха от аржентинския гранд.

Президентът на Ривър Плейт Хорхе Брито съобщи, че отборът от Висшата лига е платил клаузата за освобождение на 21-годишния нападател, само че добави, че той ще се реалокира в Англия най-рано през юли, откакто подписа контракт за наем с Ривър.

Алварес оказа помощ на отбора си за купата в аржентинското състезание с 18 гола. Той направи своя интернационален дебют предходната година, като беше част от тима на родината си, който завоюва Копа Америка през юли.

"Ако погледнете всичко, което Хулиан е направил, чакахме неговата уговорка за освобождение да бъде спазена. Най-трудното беше да се договорим за отдаване чартърен, тъй като Хулиан е на практика незаместим в тима ", сподели Брито пред "Fox Sports Premium ".

Брито разкри, че Алварес ще остане чартърен до 7 юли и че договорът съдържа уговорка, която му разрешава да остане за втората половина на годината, в случай че Ривър доближи последните стадии на Копа Либертадорес.

Аржентинският вестник Ole заяви, че Сити ще заплати на Ривър 19 милиона лили за Алварес, което го прави най-скъпата продажба на клуба, откогато Хавиер Савиола се реалокира в Барселона през 2001 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР