Аржентинските грандове Ривър Плейт и Бока Хуниорс ще получат по

...
Аржентинските грандове Ривър Плейт и Бока Хуниорс ще получат по
Коментари Харесай

Дадоха по 25 000 билета на Ривър и Бока за Бернабеу

Аржентинските грандове Ривър Плейт и Бока Хуниорс ще получат по 25 000 билета за Суперфинала реванш на Копа Либертадорес. Както е известно, мегасблъсъкът се трансформира в мегаскандал, откакто беше отсрочен на 24 ноември поради произшествия с рейса на " генуезците " пред " Монументал ", при които пострада капитанът на гостите Пабло Перес. Последваха безчет полемики, като най-после КОНМЕБОЛ взе сензационното решение " милионерите " да домакинстват на " Сантиаго Бернабеу ". Това ще се случи другата неделя от 21:30 часа.

Футболната централа на Южна Америка реши, че двата клуба ще получат по 25 000 билета, като ще имат право да продават единствено по 5000 в Аржентина, до момента в който останалите 20 000 ще бъдат купувани от уеб страницата на КОНМЕБОЛ. Интересното е, че от неделя до вторник ще се продават билети за почитателите на " милионерите ", а от вторник за последователите на първенците на Аржентина. Точно 22 000 билета ще бъдат раздадени на другите спонсори, като на касите на " Бернабеу " билети няма да бъдат продавани. Всеки един билет пък ще бъде по точно, като няма да предстои на смяна, а също така ще бъдат раздавани непосредствено в Мадрид. На 6 декември пък ще бъдат пуснати в свободна продажба билетите от останалата квота на стадиона на Реал Мадрид, които ще са в продажба до изкупуването им.

Двете агитки сега са настръхнали против КОНМЕБОЛ, чийто шефове взеха решение най-важният мач в историята на Суперкласико да се играе на 12 часа път със аероплан от аржентинската столица. Стотици почитатели на " червено-белите " излязоха да стачкуват, а клубът разгласи, че е срещу семейството си в Испания. Предвид това, че има продадени 66 000 билета на свои почитатели за срещата, която беше отсрочена няколко пъти предишния уикенд.

Освен това " милионерите ", които получиха и наказване от 400 000 $ и затваряне на " Монументал " за идващите две семейства от Либертадорес, губят семейството си, където по предписание трябваше да играят единствено пред лични почитатели. Нещо, което Бока Хуниорс стори в първата среща на 11 ноември при равенството 2:2, когато 50 000 препълниха " Бомбонера ", само че бяха единствено почитатели на " генуезците ".

Както е известно, головете на непознат терен не се броят във финала на най-важния клубен шампионат в Южна Америка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР