Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси все още не може

...
Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси все още не може
Коментари Харесай

Меси още страда от краха срещу Ливърпул, нападна феновете

Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси към момента не може да се отърси от шока, породен на тима от Ливърпул в Шампионската лига. Каталунците позволиха едно от най-срамните си загуби в Европа, откакто позволи проваляне с 0:4 на „ Анфийлд” и по този начин пропиля задатък от цели три гола от първия полуфинален конфликт с „ червените” на „ Камп Ноу”.

Според медиите в Испания, ситуацията в клуба е към момента тягостна и играчите мъчно одобряват случилото се. Феновете на Барселона не пропуснаха да покажат негодуванието си и след успеха с 2:0 против Хетафе през предишния уикенд, когато продължиха да подлагат на критика Филипе Коутиньо.

„ Моментът е подобен, че би трябвало да бъдем по-обединени от всеки път. Както футболистите, по този начин и почитателите. Това е нещо, което би трябвало да реализираме дружно и в този момент не е моментът да подлагаме на критика никого. Грозно е, когато почитателите ни третират даден съотборник по този начин”, показа Меси, имайки поради отношението на почитателите към Коутиньо.

Лионел Меси не е печелил Шампионската лига от 2015 година.

Още по тематиката:

Шефът на Ла Лига: Меси е най-хубавият в историята
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР