Аржентинската футболна асоциация (AFA) се старае да подготви местните футболистите,

...
Аржентинската футболна асоциация (AFA) се старае да подготви местните футболистите,
Коментари Харесай

В Аржентина учат националите как да забиват гаджета в Русия

Аржентинската футболна асоциация (AFA) се старае да приготви локалните футболистите, треньорите, други публични лица и публицисти, които през лятото ще бъдат в Русия на Световното състезание. За тази цел на въпросните хора е бил раздаден справочник за това по какъв начин да се държат в европейската страна. В текста има описания за живота и културата в Русия, за езика, храната и други, само че е била включена глава и за локалните дами и по какъв начин те могат да бъдат сваляни.

“Какво да извършите, с цел да имате късмет с съветско момиче? Руските дами са като всички други - обичат да им се обръща внимание, държат на хигиената, би трябвало да ухаете на хубаво, да сте добре облечен. За тях първото усещане е доста важно”, написа на страниците на въпросната прибавка.

“Заради хубостта на съветските дами доста мъже желаят да ги вкарат в леглото - не престават упътванията. - Дамите там обаче държат да се почувстват специфични и неповторими. Те желаят да бъдат ценени. И там чакат от мъжа да поема самодейността. Ако нямате нужното самочувствие, би трябвало да се упражнявате повече да говорите с дами. В Русия има доста красиви девойки, само че не всички са положителни за вас - избирайте деликатно. "

След като публицистите снимаха въпросния текст и го разпространиха в обществените мрежи, от AFA им иззеха наръчниците и им ги върнаха без тези страници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР