Аржентинецът Диего Шварцман стана първият тенисист, който се класира за

...
Аржентинецът Диего Шварцман стана първият тенисист, който се класира за
Коментари Харесай

Нова победа и Шварцман докосва Финалния турнир на ATP

Аржентинецът Диего Шварцман стана първият тенисист, който се класира за четвъртфиналите на шампионата от категория " Мастърс " 1000 в Париж. Само за 61 минути Шварцман се наложи с 6:1, 6:1 над младия испански гений Алехандро Давидович Фокина. С триумфа си поставеният под №6 аржентинец се приближи на едвам една победа от присъединяване във Финалния шампионат на АТP в Лондон в края на месеца.

За Шварцман това е първи четвъртфинал на шампионата " Мастърс " в Париж, а за място на полуфиналите и класиране за финалния шампионат той ще играе с спечелилия от мача сред австралиеца Алекс де Минор и руснака Даниил Медведев.

Успехът на Шварцман постави завършек на очакванията на канадеца Милош Раонич за класиране в Лондон. Единственият, който има късмет да изпревари Шварцман, е испанецът Пабло Кареньо Буста, който обаче би трябвало да завоюва конкуренцията в Париж. Всички останали играчи сред 9-ото място, което заема Шварцман в ранглистата, и 15-ото, на което е Кареньо Буста, или не играят в Париж, или към този момент отпаднаха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР