От 1 юли започва онлайн продажбата на билети за международния

...
</TD
>От 1 юли започва онлайн продажбата на билети за международния
Коментари Харесай

Кръстьо Кръстев се връща в Драмата. Сцена на кръстопът с богата програма на есен

От 1 юли стартира онлайн продажбата на билети за интернационалния сценичен фестивал " Сцена на кръстопът ", оповестиха уредниците пред Plovdiv24.bg на публична конференция.

Програмата ще бъде оповестена след броени дни, само че ще обгръща всички 20 значими за културния живот на страната представления.

По традиция Драматичен спектакъл Пловдив ще открие фестивалната стратегия с премиерни постановки.

Първата ще бъде " Без кръв " с режисьор Диана Добрева, което е копродукция с театъра във " Велес ", а режисьорът Маргарита Мачева ще представи   " Елизабет или кралицата девица “.

" Ненапразно Ламбо е избрал Пловдив от цяла България. Вие сами виждате, че 28 години към този момент сме хазаин на фестивала. ", сподели Росица Обрешкова, продуцент на фестивала.

Популярното зрелище " Пипи дългото чорапче " на Младежки спектакъл " Николай Динев " ще бъде комплимента към по-малките фенове. 

Организаторите подчертаха, че фестивала ще се радва на забележително задгранично наличие. Директорът Сюзанна Арутунян-Василевска показа, че е извънредно значимо гостуването на Националния спектакъл на Унгария, тъй като те рядко излизат отвън рамките на страната си.

Многократно бе споменавано и името на, който е заместник-кмет " Култура, археология и туризъм “ за помощта на Община Пловдив.

Любопитна част от съпътстваща стратегия на фестивала ще бъде проведеното неофициално кафе с известен артист от Драматичен спектакъл Пловдив. 

Събития, свързани с годишнината от рождението на Николай Хайтов, както и показване на книгата на Георги Тошев за Татяна Лолова, също ще бъдат част от програмата.

В края на пресконференцията стана ясно, че предходният шеф на театъра Кръстьо Кръстев към този момент е назначен в длъжността " Арт шеф ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР