Аржентина загуби първия си мач на Мондиал 2022. Неочаквано Меси

...
Аржентина загуби първия си мач на Мондиал 2022. Неочаквано Меси
Коментари Харесай

Саудитска Арабия надигра Аржентина

Аржентина загуби първия си мач на Мондиал 2022. Неочаквано Меси и компания бяха надиграни от отбора на Саудитска Арабия с 1:2.

Звездата на " Барселона "  Меси откри резултата още в 10-ата минута след точно осъществяване на дузпа, отсъдена след инспекция с ВАР.

Последваха три анулирани гола за Аржентина. В 22-рата минута Меси бе изведен зад тила на отбраната на съперника и приключи с прекрасен удар с левия крайник, само че съдията подвигна своя байрак за засада и голът бе анулиран.

В 28-та минута Лаутаро Мартинес получи необикновен пас зад отбраната, който го изведе очи в очи със стража на гостите, и приключи технично, с цел да удвои резултата. След разглеждане с ВАР обаче и това попадение беше анулирано.

Само седем минути по-късно нов пас на Меси към Мартинес също приключи технично във вратата на съперника, само че и този гол бе анулиран заради засада.

Три минути след началото на второто полувреме Саудитска Арабия шокира противника си, откакто Салех Ал Шакри получи в наказателното поле и съумя да надиграе Ромеро. Отправи удар в далечния ъгъл на Мартинес и не му остави никакъв късмет да реагира.

Победният гол пристигна след необикновено осъществяване на Салем Ал Даусари в 53-та минута. Няколко финта и изстрел от разстояние донесоха триумфа на отбора на Ерве Рьонар в пърия им мач на Мондиала.

Снимка: БГНЕС
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР