Аржентина постигна трудна, но сладка победа след изпълнение на дузпи

...
Аржентина постигна трудна, но сладка победа след изпълнение на дузпи
Коментари Харесай

Меси не се сдържа след драмата: Какво гледаш, глупак?

Аржентина реализира сложна, само че сладка победа след осъществяване на дузпи над Нидерландия и се класира за 1/2-финала на Световното състезание.

Мачът бе изпълнен напрегнато и постоянно на терена прехвърчаха искри и сред играчите на двата тима.

Това продължи и след края на срещата, като звездата на " гаучосите " Лионел Меси насочи обидни думи към преминаващ наоколо човек.

Първоначално се твърдеше, че това е Луис ван Гаал, само че след това се оказа, че става дума за Вут Вегхорст.

„ Какво гледаш, простак? Какво гледаш? Отивай си нататък “, сподели Меси преди да стартира изявлението си след мача.

Изглежда аржентинецът въпреки всичко е сърдит и на 71-годишния ментор на " лалетата " за метода, по който неговият отбор игра в мача.

„ Ван Гаал твърди, че играе футбол, само че най-после просто прати високите си хора в наказателното поле и стартира да рита топката към тях “, съобщи Меси.

„ Много сме щастливи за нас и за хората, които ни поддържат. Много наслада и облекчение. Страдахме доста от метода, по който се разви мача, само че това е четвъртфинал. На някакъв стадий би трябвало да страдаш, само че преодоляхме трудността. Този тим схваща моментите от играта. Когато би трябвало да играе - играе, а когато би трябвало да се бори, се бори ", добави Лео, който се оплака от дейностите на испанския арбитър Матеу Лаос.

„ Не желая да приказвам за съдията, тъй като ще ме санкционират. Бяхме обезпокоени преди мача, тъй като знаехме какво ни чака. ФИФА би трябвало да прегледа обстановката, тъй като не може да поставя арбитър, който не е на равнището на събитието “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР