Аржентина и Австралия ще се изправят един срещу друг във

...
Аржентина и Австралия ще се изправят един срещу друг във
Коментари Харесай

Австралия ще опита да спре похода на Аржентина към Световната титла

Аржентина и Австралия ще се изправят един против различен във втория 1/8-финален конфликт на Мондиал 2022. Мачът ще се изиграе на " Ахмед бин Али " и е с начален час 21:00.

Аржентинците преодоляха сполучливо груповата фаза и през днешния ден се надяват да създадат нова стъпка към международната купа. " Албиселесте " претърпяха шокираща загуба с 1:2 от Саудитска Арабия в първия си мач Световното състезание в Катар. Последваха обаче две победи с по 2:0 против Мексико и Полша, което им донесе първото място в група " С ". 



Австралия несъмнено са една от приятните изненади на този Мондиал. Те бяха посочени като новобранец в група " D ", само че все пак приключиха на второ място и по този начин си осигуриха едвам второ присъединяване на осминафиналите на шампионата, като предходното беше през 2006 година. " Кенгурутата " започнаха с тежка загуба с 1:4 от сегашния международен първенец Франция. След това обаче те заздравиха своята защита и реализираха минимални победи с по 1:0 над Тунис и Дания. 

Победителят от този осминафинал ще се изправи против спечелелия дуела сред Нидерландия и Съединени американски щати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР