Ариана Гранде е новата корица на британския Vogue и вече

...
Ариана Гранде е новата корица на британския Vogue и вече
Коментари Харесай

Ариана Гранде свали грима!

Ариана Гранде е новата корица на английския Vogue и към този момент провокира маса безредици измежду почитателите. 24-годишната певица не наподобява на себе си с руси коси и подчертани лунички и съгласно феновете ѝ е надалеч по-красива натурална.

„ Тя е толкоз друга! “, „ Направили са ѝ естествен грим. Изглежда необикновено! “, „ Това е необикновено красива фотография! “, „ Амин. Обожавам косата ѝ свободно пусната, наподобява необикновено “ – тези и доста други сходни мнения наводниха Twitter минути, откакто корицата бе показана обществено.

Феновете на Ариана очевидно са мощно впечатлени от обстоятелството, че тя се е отказала от емблематичната си конска опашка и очна линия. Гранде е изрусила косата си благодарение на стилиста си Крис Еълтън и за пръв път демонстрира намерено луничките си. Междувременно пред медията хубавицата показа, че бомбената офанзива по време на концерта ѝ на Манчестър Арена ѝ е докарала посттравматичен стрес.

На 22 май предходната година камикадзе детонира експлозив, който умъртви 22 души минути, откакто тя завърши последното си осъществяване на сцената. Звездата показа, че мислела, че в никакъв случай повече няма да може да излезе на сцена.

„ Не мислех, че ще мога да приказвам за това без да се разплача “, разяснява прясната русокоска.

Източник: tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР