АрхивВпечатление прави обраната визия на прочулата се със скандалните си

...
АрхивВпечатление прави обраната визия на прочулата се със скандалните си
Коментари Харесай

Мейзер бръмчи по купони до зори след затвора

Архив
Впечатление прави обраната визия на прочулата се със скандалните си полуголи фотосесии Анита. След престоя в Сливенския затвор тя е неузнаваема. Косата й е прибрана в стегната опашка, мощният театрален грим към този момент е история. Мъдър тип й придават и марковите диоптрични очила, с които Анита не се разделя.

Делото за непредумишленото ликвидиране на брачна половинка й Николай Димов е на финалната права. Очаква се през ноември висшите магистрати да заседават по проблема в столицата. Апелативните магистрати дадоха три години затвор на Мейзер, която апелира присъдата. По-голямата част от наказването Анита в действителност излежа, до момента в който течаха съвещанията. Повече от 4 месеца тя прекара затворена в дома си, като приемаше единствено шепа познати на посещаване, с цел да се развлича. Анита сега е пусната под гаранция и може да се движи свободно в чужбина и у нас. Тя се бе изолирала до неотдавна по повеля на юристите си. " Все още отхвърляше настойчиво да се появява на публични места, с цел да не нервира обществеността. Не желае да дава изявленията и не желае и да чуе за риалити формата " ВИП брат ", който предложил грамаден хонорар на силиконката за присъединяване. Анита изрично отказала, защото желае първо да позволи проблемите си с Темида.

Анита е обжалвала решението на съдиите, като се надява Върховен касационен съд да я оневини напълно, с цел да почисти името си. Против понижената й присъда обаче е държавното обвиняване. В митинга си от прокуратурата показват, че има процесуални нарушавания при изговаряне на наказването, тъй като Анита е отдръпва самопризнанията си и на процедура делото не е трябвало да се гледа по съкратена процедура.

Мейзер е упрекната за това, че е стегнала две свински опашки към врата на обичания си по негово предпочитание. Тя е подценила обстановката и надценила физическата мощ на мъжа си, за което би трябвало да понесе отговорност, считат съдиите.

" Категорично чакаме отпадане на обвиняването за рушвет и условна присъда ", оптимистично разясняват бранителите на Мейзер. Ако това се случи, задържането на Анита в Сливенския затвор ще се окаже в прорез с човешките й права. Така тя ще излезе двойно по-богата, откакто осъди страната в Страсбург, сигнализират осведомени с следствието.

Докато чака дата за делото в София, Анита е разчистила и персоналния си профил в обществените мрежи от всички общи фотоси с мъжа си Николай Димов. Профилът на брачна половинка й също е деактивиран.

" Тя има право да продължи живота си и да стартира на чисто. Силна жена е! ", изясняват от близкото й обграждане.

Мир с околните на Ники Димов желае да подписа Анита. Тя се е чула няколко пъти с майката на брачна половинка си Петранка и е поискала амнистия за случилото се. Поискала от свекърва си и да отдръпна желае за кръвнината против нея. Това обаче не може да се случи, защото по закон компенсациите са наложителна част от процеса.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР