Архивна снимкаНа 10.08.т.г. около 20.00 ч. в Районно управление -

...
Архивна снимкаНа 10.08.т.г. около 20.00 ч. в Районно управление -
Коментари Харесай

МВР Бургас с официална информация за трагедиите с удавници по морето

Архивна фотография
На 10.08.т.г. към 20.00 ч. в Районно ръководство - Приморско е получено известие за това, че в морето на плаж ММЦ в Приморско се дави юноша – навреме отзовалите са на сигнала служители на реда установили, че към 19.50 ч. в морето влезнал да плува 24 годишния С.Б., молдовски екскурзиант, дошъл в България на 31.07.т.г. Приятелите му забелязали, че се дави, само че до момента в който се провеждат да му оказал помощ, той липсващ от очите им. Около 20.50 ч. на към два метра във водата, служителите на реда забелязвали мъжко тяло, което обачe от мощното неспокойствие и течение още веднъж било издърпано във вътрешността в морето. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Приморско. На 12.08.т.г. към 08.00 ч. тялото на С.Б. е намерено и превозено за аутопсия в поделение «Съдебна медицина» към УМБАЛ - Бургас.

На 11.08.т.г. към 18.10 ч. в Районно ръководство - Приморско е получено известие за случай наоколо до пост № 4 на Южния плаж в Приморско, при който в морето се удавил 27 годишния П.Н. от Пловдив. Констатирано е, че при бурно море, водните спасители забелязали в морето двама давещи се, като подхванали дейности по спасяването им. Успяли да извадят единия мъж, само че втория е отмъкнат от мъртвото неспокойствие във вътрешността в морето. Установено е, че избавен е 27 годишния Ц.Н. от Пловдив, а брат му – близнак П.Н. е отмъкнат от бурното море, което към 19.35 ч. изхвърлило тялото му на към 300-400 м. от мястото, където влезнал да плува. Трупът на П.Н. е изпратен за аутопсия в поделение «Съдебна медицина» към УМБАЛ - Бургас.

На 12.08.т.г. към 04.25 ч. в Пето Районно ръководство – Бургас е получено известие за мъртвец на мъж, открит на плажната линия на Северния бургаски плаж до пост № 1, сред дискотека " Сакса Бийч " и дискотека " Феймъс " – осъществен е първичен оглед, при който е открито, че тялото е на мъж с неустановена идентичност на забележима възраст сред 50 – 55 години, междинен на растеж, с обикновено телосложение, бяла брада завършена, като катинарче, бяла коса и челно оплешивяване. Трупът е бил гол, със запретната до раменете карирана риза с пай ръкав на каре. На дясната му ръка над китката е имало татуировка, изобразяваща " Котва “, а под нея надпис " SOS ". На лявата ръка над китката е имал татуировка, изобразяваща " Рицар ". При огледа забележими следи от принуждение по натрупа не са открити. Вероятно същият е умрял вследствие удавяне. Тялото на мъжа е превозено в поделение " Съдебна медицина " при УМБАЛ - Бургас за аутопсия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР