, архив - Княгиня Калина претърпя трансформация в последните десетилетияНяколко

...
, архив - Княгиня Калина претърпя трансформация в последните десетилетияНяколко
Коментари Харесай

Мускулите на дъщерята на Симеон Сакскобургготски подлудиха западните медии

, списък - Княгиня Калина претърпя промяна в последните десетилетия

Няколко седмици, откакто тялото на Фердинанд I беше в България, международните медии обърнаха взор към един от гостите на събитието - княгиня Калина, написа " Труд ".

През последните дни освен в стилните издания, само че и в обществените мрежи, се популяризират фотоси на Калина с черно-бялата й рокля, която разкрива доста мускулесто тяло и ръце. 

В собствен материал френското издание La Figaro написа:

" С течение на времето и посредством изявите си Калина Сакскобургготски, на 52 години, продължава да се преобразява. От обичайни тоалети до такива, които са малко по-смели, в това число и с пънк визия, принцесата разнообразява външния си тип.

Известна с множеството си прически, дъщерята на цар Симеон II редува кестенява или руса къдрава коса, къса коса, бръсната глава или даже африкански плитки. "

Медията показва, че от дребна Калина има здравословни проблеми. Те напомнят роман на Никола Фонтейн, основен редактор на Histoires royales, който споделя пред списание Gala:

„ На 8-годишна възраст Калина пада и си счупи два зъба. Няколко години по-късно, през 1999 година, тя отива в Лондон, с цел да й слагат коронки, само че зъболекарят пробива прекомерно надълбоко в основата на зъба и допира небцето. Следват доста проблеми, инфекции и интервенции. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР