Арестуваният наскоро за побой Христиан Гущеров и плеймейтката Светлана Василева,

...
Арестуваният наскоро за побой Христиан Гущеров и плеймейтката Светлана Василева,
Коментари Харесай

Гущеров и Гонзовица с таен и евтин годеж

Арестуваният неотдавна за побой Христиан Гущеров и плеймейтката Светлана Василева, известна в светското пространство като Гонзовица си спретнаха скришен годеж, оповестява Телеграф.

По проект събитието трябваше да бъде помпозно. 80 посетители плюс посетител реализатори. Нещо като мини женитба. Вестник Телеграф обаче разкри, че годежът е минал извънредно непретенциозно. Причината да е не създадат огромно празненство бил бащата на младоженеца - Добромир Гущеров, който бил безапелационен, че в случай че синът му вземе Светлана за жена, ще го лиши от всевъзможни финансови облаги.

Именно затова, Гущеров-младши и Светлана решили да създадат скришен годеж, с вярата бъдещият свекър да не разбере. Гощавката се е състояла в Правец, като вместо в началото оповестената дата - 28 януари, това се е случило на 27-ми вечерта. Промяна е имало освен в датата, само че и в мястото. На скромната вечеринка са били общо 10-15 индивида.

До Гущеров била майка му. Родителите на Светлана също участвали. Единствения изчезнал от гощавката се оказа Добромир Гущеров, който както към този момент стана ясно е твърдо срещу втората женитба на сина си. Част от в началото поканените посетители също били част от събитието.

Фактът, че е нежелана от свекър си несъмнено вгорчи празника на Светлана. В последните дни, единственото, което я зарадвало бил джипът - подарък, само че и той се оказа не на нейно име и на лизинг. Близки до семейство Гущерови пък били безапелационни, че до женитба сред двамата няма да се стигне.

Екип на „ Телеграф “ потърси Василева за коментар, само че тя не подвигна телефона си. Мобилният на Христиан Гущеров беше вдигнат от негов другар, който съобщи, че ще му съобщи, само че до привършване на публицистичния брой, предприемачът не върна позвъняване.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР