Арестуван е 32-годишен от село Козлец, след като беше преследван

...
Арестуван е 32-годишен от село Козлец, след като беше преследван
Коментари Харесай

Шофьор без книжка удари ченге в Хасково, нарита и патрулката

Арестуван е 32-годишен от село Козлец, откакто беше преследван с патрулка и налетя да се бие с служител на реда, оповестиха от ОДМВР-Хасково. Случката се разиграла в събота ден в 10:30 часа сутринта на бул. “Съединение “ в регионалния град.

При осъществяване на акция там униформени подали сигнал със стоп палка за инспекция на " Алфа Ромео “. Водачът на леката кола не се подчинил и траял по посока към центъра.

Автомобилът бил последван от чиновниците на реда. След километър возилото било видяно паркирано покрай жп линията за Кърджали. На 30 метра от нея били водачът и негов сателит.
свързани новини6016на 01.06.2018
В хода на инспекцията станало ясно, че лидерът е недееспособен. Той почнал да буйства, когато униформените съобщили, че ще му сформират акт. Първо нарушителят изритал няколко пъти патрулката, споделя за екшъна " Хасковска Марица ".

“При задържането му също оказал гневна опозиция и с лакет е блъснал в гърдите един служителите на реда. Лицето е арестувано за 24 часа. Образувано е и досъдебно произвеждане за опит да осуети служебните отговорности на длъжностно лице “, споделиха от ОДМВР.

При доказване на виновност пред съда плануваното наказване за такава постъпка е до 6 година затвор, написа в Наказателен кодекс.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР