Арестуваха луд фен, преследвал актрисата Дрю Баримор. Според началника на

...
Арестуваха луд фен, преследвал актрисата Дрю Баримор. Според началника на
Коментари Харесай

Арестуваха луд фен, преследвал известна киноактриса

Арестуваха вманиачен почитател, преследвал актрисата Дрю Баримор. Според началника на полицията в Саутхамптън Джеймс Кирнън, " той ходел от врата на врата, казвайки на локалните, че търси жилището на Дрю Баримор ".

Мъжът, разпознат като Чад Бъсто ще бъде доведен в градското полицейско ръководство за арест, декларирал е Кирнън. Бъсто е бил " краткотрайно под стража " в Саутхамптън в сряда следобяд, предава Variety. 

От екипа на Баримор към момента няма коментар по обстановката.

Новината идва единствено дни откакто мъж, себеидентифицирал се като Чад Майкъл Бъсто прекъснал събитие в Ню Йорк и бързо доближил Баримор, която в това време водела изявление на сцената. Мъжът извикал името й, на което тя стъписано дава отговор " О, боже мой, да? Здравей. "

" Аз съм Чад Майкъл Бъсто, знаеш кой съм ", споделил той. " Трябва по някое време да те видя, до момента в който съм тук в Ню Йорк ". Охраната на залата се намесва, обграждайки го от всдички страни и подканяйки го да " се дръпне ", до момента в който актрисата и гостът й слезли от сцената.

Според очевидци, Баримор и актрисата и музикант Рене Рап, която интервюирала, се върнали и траяли диалога си по нейния неотдавна публикуван дебютен албум.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР