Арестуваха 67-годишен жител на карловското село Домлян след получен сигнал,

...
Арестуваха 67-годишен жител на карловското село Домлян след получен сигнал,
Коментари Харесай

Арестуваха мъж от село Домлян, изтеглил близо 100 000 лв. от сметката на свой съсед

Арестуваха 67-годишен гражданин на карловското село Домлян след получен сигнал, че той умишлено е работил срещу законните ползи на собствен комшия, като в качеството на прокурист на пострадалия изтеглил от персоналната му банкова сметка близо 100 хиляди лв., оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Според данните от началния стадий на следствието тегленията са се случили в интервала от юли 2023 година до края на февруари тази година. 

Районна прокуратура - Пловдив, Териториално поделение - Карлово, следи досъдебното произвеждане, оповестиха от държавното обвиняване. Мъж на 66 години получил като завещание парична сума от брат си, умрял преди време. Той упълномощил негов прочут - мъж на 67 година, да го съставлява пред банковите институции и да ръководи парите му, в това число и да прави преводи с банкова карта.

При инспекция се открили неналичията от сметката на потърпевшия и бил подаден сигнал в полицията. Към момента 40 000 лева от парите са открити и ще бъдат възобновени на потърпевшия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР