Арестът на британеца Даниел Ериксон-Хъл, подвизаващ се като пастор в

...
Арестът на британеца Даниел Ериксон-Хъл, подвизаващ се като пастор в
Коментари Харесай

Британският педофил открит в стая в гетото в Сливен с шест момченца

Арестът на британеца Даниел Ериксон-Хъл, подвизаващ се като свещеник в циганското гето " Надежда " в Сливен, е осъществен на 12 септември след осъществена двумесечна инспекция по документиране на закононарушението от чиновници на отдел " Киберпрестъпност " при ГДБОП и чиновници на ОДМВР-Сливен.

В момента на ареста 43-годишния мъж бил заварен в едно помещение в наличието на шест малолетни и малолетни момчета. Децата са отведени неотложно в РУ-Сливен и с тях е стартирана работа с инспектори от Детска педагогическа стая, психолог и проверяващи служители на реда. В хода на осъществените процесуално - следствени дейности от жилището и персоналния му автомобил са конфискувани компютърна настройка, видеокамери и други движимости, имащи отношение към осъщественото закононарушение.

Английският жител е отведен в РУ-Сливен и в началото е арестуван за 24 часа, с разпореждане на прокуратурата мярката му за задържане е удължена до 72 часа, чака се през днешния ден съда да гледа настояването за непрекъснатото му задържане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР