Арестант избяга от спешното отделение на болницата в Благоевград. Инцидентът

...
Арестант избяга от спешното отделение на болницата в Благоевград. Инцидентът
Коментари Харесай

Полицейска операция в Благоевград, издирват избягалия арестант

Арестант избяга от незабавното поделение на болничното заведение в Благоевград. Инцидентът е станал тази заран малко преди 7 часа.

Благоевград

Около 5 часа тази заран полицейски патрул е забелязал юноша със подозрително държание в центъра на града, спрян е за инспекция. При нея е открито, че съхранява в себе си към 0,6 грама канабис и че е престъпно проявен, арестуван е преди за две обири, две имуществени повреди и още веднъж за марихуана. След като е бил откаран в Първо районно ръководство и документите са завършени е докаран в Спешното поделение, където е трябвало да бъде прегледан.

В момента в Благоевград се организира профилирана полицейска акция по търсене на момчето. Провежда се и вътрешна инспекция, с цел да се откри дали някой от чиновниците, които са били с момчето, носи отговорност за неговото бягство.

На изхода от Благоевград има ситуиран полицейски екип, който ревизира коли. Полицейски чиновници има и в жилището на момчето. Негови съседи споделят, че то е положително и в никакъв случай не е създавало проблеми.
Димитър Кръстев - зам. - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Благоевград: В хода на прегледа, по молба на дежурния доктор, белезниците му са били свалени, с цел да може да бъде осъществен по обширен обзор. Заключението на лекаря е, че лицето не може да бъде арестувано или по-точно да бъде продължено неговото задържане, защото има здравословни проблеми. Докато тече прегледът, лицето декларира, че се усеща зле и има потребност да отиде до тоалетната. По наши първични данни единия от служителите на реда е бил на входа на незабавния център, а другия е тръгнал с него в посока тоалетната.   ​Арестант е избягал от незабавното поделение в Благоевград ​Арестант е избягал от незабавното поделение в Благоевград
Инцидентът е станал тази заран малко преди 7 часа. Младеж е докаран в болничното заведение за обзор, преди да бъде откаран в ареста. Двама служители на реда са охранява...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР