Ареста на лидера на опозицията Бойко Борисов ще доведе до

...
Ареста на лидера на опозицията Бойко Борисов ще доведе до
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов: Арестът на Борисов е дневен ред на президента, не на кабинета

Ареста на водача на опозицията Бойко Борисов ще докара до остро политическо опълчване, колкото и нежелано да е за съдружното държавно управление. Това съобщи в студиото на Нова ТВ политологът Антоний Гълъбов.

Арестът на Борисов е дневен ред, който не е дневен ред на кабинета. Едва ли ръководещите биха си разрешили това тъкмо в този момент. Това е дневен ред, успореден на държавното управление, който се задава от президентството. Тук става дума за арест на водач на опозицията, изясни политологът.

По думите на Гълъбов войната в Украйна е разтворила разломи…В голямата си част русофилите са част от българската олигархия, хора, които обслужваха съветската олигархия. Обществените настройки демонстрират, че нямаме общество, което да е консолидирано в настройките във връзка с това би трябвало ли България да дава въоръжение на Украйна. Ако предоставим такова въоръжение ние ще го създадем за Съединени американски щати. И всеки опит да бъде вменено, че това е включване на България във войната, е изцяло несъстоятелно. България имаме потребност от отбранителни качества, само че този рационален диалог не беше извършен. И това трябваше бъде обяснено доста ясно през един деен разговор, само че не се случи, аргументира позицията си Антоний Гълъбов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР