Арда (Кърджали) зае седмото място в крайното класиране на Първа

...
Арда (Кърджали) зае седмото място в крайното класиране на Първа
Коментари Харесай

Арда чака Левски или ЦСКА 1948 за последната евроквота

" Арда " (Кърджали) зае седмото място в крайното класиране на Първа лига и ще играе в събота бараж за последната квота за европейските клубни шампионати. Тимът чака " Левски " или ЦСКА 1948, като развръзката в топ 6 е довечера. 

Снощи " Арда " съкруши " Ботев " (Пловдив) с 3:0 като посетител и събра 58 точки. Отборът на Александър Тунчев имаше отявлено преимущество против юношите на " канарчетата ", които приключиха сезона без маркиран гол на новия си стадион " Христо Ботев ".

По същото време " Славия " се наложи над столичния " Локомотив " с 2:0 в " Овча купел " с попадения в края. И също приключи с 58 т., само че " Арда " е с по-добри индикатори в директните дуели. Локо (София) и " Ботев " са надалеч обратно.

А с изключение на баража за Лигата на конференциите, ще има и подобен за оставане/влизане сред " Берое " и " Спортист " (Своге).
Тази вечер се вземат решение купата и третото място
Последните три мача от постоянния сезон в Първа лига се играят довечера от 18:45 часа. Те са " Левски " - ЦСКА-София, " Черно море " - " Лудогорец " и ЦСКА 1948 - " Локомотив " (Пловдив).

В челото " Лудогорец " има точка задатък пред ЦСКА-София. При равни точки преимуществото е на страната на " орлите ", по този начин през днешния ден " алените " наложително би трябвало да победят " Левски " и да се надяват " Черно море " да препъне първенеца.

Всякакъв различен резултат на ст. " Васил Левски " обезпечава 12-а поредна купа на клуба от Разград, без значение каква ще е развръзката край морето. ЦСКА-София ще детронира " Лудогорец ", в случай че вземе трите точки против " сините " и " зелените " не завоюват.

Третото място наподобява доста по-близо до ЦСКА 1948, който води с две точки пред " Левски " и приема изгубилия мотивация " Локомотив " (Пловдив). Тези " червени " имат потребност и от тъждество, защото са с преимущество от директните конфликти със " сините ". 

Тимът от " Герена " би трябвало да се надява да победи ЦСКА-София, а ЦСКА 1948 да загуби от " смърфовете " в Бистрица.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР