Арда и ЦСКА завършиха 2:2 в отложен мач от втория

...
Арда и ЦСКА завършиха 2:2 в отложен мач от втория
Коментари Харесай

Арда спъна ЦСКА

Арда и ЦСКА приключиха 2:2 в отсрочен мач от втория кръг на Efbet лига.
Срещата стартира с по една опция за двата отбора, преди Кайседо да удари гредата на Арда в петата минута.
Първият прецизен удар насочи Йомов (25), само че вратарят Иван Караджов в 100-тния си мач за Арда се оправи. Минути по-късно Спас Делев изненада защитата на ЦСКА, преодоля вратаря Димитър Евтимов и беше фаулиран от Юрген Матей. Тонислав Йорданов (31) беше прецизен от дузпата и откри. Десет минути по-късно Арда пропусна да води с два гола, само че Илия Юруков не съумя да насочи прецизен удар от добра позиция.
В самия завършек на първата част Жорди Кайседо изравни с глава след центриране на Чатакович. Минути по-късно Мухар можеше да направи поврат и да изведе ЦСКА напред, само че Караджов се оправи ослепително.
Втората част стартира вихрено за домакините от Арда, които първо имаха искания за дузпа за фаул против Спас Делев, а по-късно съумяха да поведат още веднъж с гол на резервата Иван Коконов (55).
След гола ЦСКА стартира да поглежда по-често към вратата на противника и пропусна няколко благоприятни условия. Арда отвърна с две положения, при които Делев и Румен Руменов не уцелиха рамката. Резервата Яник Вилдсхут и Карло Мухар върнаха напрежението пред вратата на Арда, само че без резултат.
Арда не се отхвърли да търси трети гол, а Тилев и Делев бяха покрай задачата, само че не съумяха да поразят Димитър Евтимов. В продължението Жорди Кайседо още веднъж беше оставен непокрит в наказателното поле след центриране и с глава оформи крайното 2:2.
ЦСКА остана на 5 т. от водача Лудогорец преди директния им дуел в понеделник от 16.30. Арда е на девето място с 22 т.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР