Април е месецът когато тревата раззеленява и разцъфват дърветата и

...
Април е месецът когато тревата раззеленява и разцъфват дърветата и
Коментари Харесай

12 удивителни факта за хората, родени през април

 пролет

Април е месецът когато тревата раззеленява и разцъфват дърветата и цветята. Точно през този месец започваме същински да усещаме настъпването на пролетта. Може би затова децата, родени през април, имат отзивчив и разгорещен темперамент.

Това е месец на изненади и несъгласия, поради което през април са се родили освен голям брой гении, само че и безумни деспоти.

Техният камък е диамант. Камъкът на родените през април хора е елмазът (диамантът) – едно от най-твърдите субстанции на планетата, което се образува надълбоко в земята. Той се смята за един от най-ценните от всички камъни.

Смята се, че диамантите носят друг тип преимущества на своите притежатели, повишавайки вътрешната им мощ и помагайки им в връзките. Те носят изясненост, обилие, храброст, благосъстояние и символизират безконечната обич.

Умеят да се слагат на мястото на другия. Хората, родени през април, постоянно усещат какво се случва към тях, защото са доста прочувствени. Те постоянно могат да дадат съвет на този, който се е разочаровал, разстроил или не знае какво да прави в живота. Те са способни да вразумят и вдъхновят индивида.

Успешни са в доста специалности. Благодарение на лидерските си качества и напористост родените през април стават сполучливи в доста специалности. Никога няма да ги намерите да скучаят, тъй като постоянно имат доста занимания или се занимават с някаква активност.

Боледуват по-рядко от другите. Според медицинските проучвания на Колумбийския университет  хората, родени през този месец, боледуват по-рядко от сърдечно-съдови, неврологични, респираторни болести и заболявания на репродуктивните органи от тези, които са родени през останалите месеци на годината.

По-оптимистични са. Според научните проучвания, хората, родени през март, април и май имат по-високи балове по скалата на хипертимията. Хипертимията е теоретичен термин, означаващ приповдигнато въодушевление и оптимизъм.

Априлските деца постоянно ще виждат чашата на половина цялостна и ще виждат позитивните моменти във всичко.

Сред родените през април има доста гении и управници. Ако сте родени през април, то споделяте рождения си ден с известни хора като кралица Елизабет Втора, Леонардо Да Винчи, Уилям Шекспир, Джеки Чан, Гари Каспаров, Ал Пачино, Барбара Стрейзънд и доста други.

Те са смели и рисковани. Една от присъщите черти на родените през април е тяхната нелюбов към рутината, монотонността и предсказуемия живот. Тези хора не търсят лесния път.

Колкото и комплицирано да е нещо, те постоянно се борят самоуверено и пламенно. Това са същински фенове на острите чувства и обожават приливите на адреналин.

Те са самостоятелни. Хората, родени през април, избират да вършат всичко по своя метод, те се нуждаят от персонално пространство и независимост. Мнозина се нервират, когато им споделят какво да вършат или да не вършат.

Те сами прокарват своя път и не чакат всичко на сребърен поднос. Стараят се да не зависят от семейство и от сътрудници.

Те са сантиментални. Априлските мъже и дами могат да се нарекат същински романтици. Те са способни да обичат на най-много, в случай че считат, че са разкрили подобаващ сътрудник, другояче стават просто равнодушни.

Ще разберете дали им харесвате ли не, защото те умеят много ясно да обозначат своите планове.  Понякога любовта може да ги заслепи и могат бързо да се влюбят без да схванат, че този човек не им подхожда.

Прекрасни другари са. За тях другарството е на първо място и където и да се появят, завързват куп другарства. Пред тяхната харизма, палавост и активност е мъчно да се устои. Те са като магнит за останалите.

Нетърпеливи са. Понеже по природа са доста любопитни, постоянно се пробват да намерят отговори на въпросите си и ги желаят тук и в този момент. Много бързо стават нетърпеливи, поради което в главата им може да настане цялостна неразбория.

Умеят да убеждават. Благодарение на очарователната си осанка, въодушевляващата и любяща натура те са способни да ви убедят в това, което е нужно. При това го вършат толкоз ловко, че най-после сами не разбирате по какъв начин са ви убедили.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР