Apple работи върху софтуерна корекция след съобщенията, че някои от

...
Apple работи върху софтуерна корекция след съобщенията, че някои от
Коментари Харесай

Apple потвърждава, че грешка и някои приложения причиняват прегряване на iPhone 15s

Apple работи върху софтуерна промяна след известията, че някои от новите й модели iPhone 15 пре прегряват.

Компанията сподели пред CNN, че актуалните проблеми с прегряването не са риск за сигурността и няма да повлияят на дълготрайната продуктивност на засегнатите модели iPhone. Той също по този начин акцентира, че iPhones имат вътрешна отбрана за съставни елементи, с цел да оказват помощ за контролиране на температурата, в случай че тя стане прекомерно висока.

Apple също сподели на CNN, че има няколко условия, които карат гамата от последващо потомство да се нагрява. Оплакванията на потребителите започнаха да циркулират, откакто най-новите iPhone се появиха в магазините на 22 септември.

„ Идентифицирахме няколко условия, които могат да накарат iPhone да работи по-топло от предстоящото “, сподели Apple в изказване на CNN.

Като начало, прегряване може да възникне при някои неотдавна обновени приложения на трети страни, което ги кара да „ претрупват системата “, сподели компанията. Тези приложения включват Instagram, Uber и аркадна спортна игра Asphalt 9.

„ Ние работим с тези разработчици на приложения върху корекции, които са в развой на внедряване “, сподели Apple в изказване.

Той също по този начин сподели, че е разкрил бъг в iOS 17, засягащ някои консуматори, и възнамерява да пусне софтуерна актуализация за справяне с казуса. Не се разяснява по кое време корекцията ще бъде налична.

В допълнение, Apple сподели, че устройството може да се усеща по-топло през първите няколко дни след настройката или възобновяване на устройството заради „ нараснала фонова интензивност “.

Apple 15 Pro на Apple с „ Бутон за деяние “ С общителното подпомагане на Apple

Страницата за поддръжка на Apple предизвестява потребителите, че обещано устройство може да стане по-горещо, когато го възстановите от аварийно копие, употребявате приложения с интензивна графика, стриймвате висококачествено видео и го зареждате безжично.

„ Тези условия са естествени и вашето устройство ще се върне към естествена температура, когато процесът завърши или когато приключите активността си “, показва компанията на уеб страницата. „ Ако устройството ви не демонстрира предизвестие за температура, можете да продължите да употребявате устройството си. “

Новината идва, когато търсенето на iPhone 15 наподобява мощно. В навечерието на деня на стартирането на пазара, анализатори на компании като Wedbush Securities оповестиха, че предварителните поръчки на iPhone 15 се наблюдават по-добре от в началото предстоящото, с огромно търсене на първокласните оферти за iPhone 15 Pro, изключително Pro Max. Сроковете за доставка и изпращане са преместени от края на октомври доникъде на ноември за разнообразни модели Pro.

Новите iPhone идват, откакто Apple заяви през август, че продажбите са паднали за трето следващо тримесечие. Приходите от iPhone възлизат на 39,7 милиарда $ за третото тримесечие, отбелязвайки почти 2% спад на годишна база, защото потребителите актуализират своите устройства по-рядко.

Но съгласно изчисленията на Wedbush към 250 милиона iPhone не са били обновявани повече от четири години. Подобренията, направени в процесора, камерата и системата за зареждане, дружно с отстъпките от мобилните оператори, може да са повече от задоволителна причина за потребителите най-сетне да надстроят тази година.

IPhone 15 Pro стартира от $1099, а iPhone 15 Pro Max стартира от $1199. Базовите iPhone на Apple, iPhone 15 и iPhone 15 Plus, костват надлежно $799 и $899.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР