Apple е постигнала споразумение с Parler, по силата на което

...
Apple е постигнала споразумение с Parler, по силата на което
Коментари Харесай

Apple връща социалната мрежа Parler в онлайн магазина си

Apple е постигнала съглашение с Parler, по силата на което консервативната обществена мрежа още веднъж ще се появи в онлайн магазина за приложения на софтуерната компания, откакто през януари бе отстранена поради връзка с щурма на Капитолия от 6 януари.

В писмо до двама републиканци в Конгреса от Apple обявиха, че са провели „ обилни диалози “ с Parler по отношение на това по какъв начин обществената мрежа възнамерява да модерира наличието си, съобщи „ Асошиейтид прес “.

От Parler обявиха, че са въвели „ няколко нови защитни ограничения “, предопределени да откриват постове, които „ няма да попаднат в отбраната на Първата корекция “, само че прибавиха, че не са създали обилни промени в политиките си.

От изказването на обществената мрежа излиза наяве още, че App Store ще забрани някои изявления, които Parler разрешава, като те ще останат забележими в уеб основаната версия на приложението, както и във разновидността му за Android.

По-рано Гугъл също забрани Parler в магазина си и съобщи, че платформата още веднъж е „ добре пристигнала в магазина Play “, само че откакто изпрати приложение, отговарящо на разпоредбите на софтуерния колос. До момента това не се е случило, по тази причина потребителите на Android доближават до Parler посредством онлайн магазини на трети страни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР