Апелативният специализиран съд отмени домашния арест на Лиляна Деянова -

...
Апелативният специализиран съд отмени домашния арест на Лиляна Деянова -
Коментари Харесай

ЛиЛана остава зад решетките

Апелативният профилиран съд анулира домашния арест на Лиляна Деянова - ЛиЛана и наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража ". Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Деянова, Мартин Димитров и Александър Деянов са упрекнати за присъединяване в незаконна група и нелегално асимилиране на евросредства.

Пред медиите певицата и бизнес дама разяснява, че нито тя, брат й или съдружникът й заслужават да бъдат в ареста. Тя сподели още, че тя и съдружникът й били арестувани три дни преди да бъде въведен направеният от компанията им програмен продукт за продажба на електронни винетки.

Пред съда Лиляна Деянова изиска да не й бъде налагана никаква мярка за неотклонение.

Съдебният състав означи, че няма данни за началник на незаконната група, само че има доказателства за обосновано съмнение за осъществено закононарушение от обвинените. Съдът уточни още, че има евентуална нанесена щета от 1 млн. 355 хиляди лева

По време на съвещанието стана известно още, че Ася Йочева, другарка на Деянова, е също обвинена по делото. Според показанията й Лиляна Деянова поискала от нея да записва компания, Йочева записала такава в Лондон. Тя не можела да каже нищо за сдружението, а само подписвала контракти, които й били донасяни и не знаела, че се прави нещо неправилно посредством тази компания. Според съда от тези показания, можело да се изведе извод, че Деянова евентуално е направлявала активността на компанията.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР