Апелативният съд в София потвърди мярката за неотклонение спрямо 15-годишния

...
Апелативният съд в София потвърди мярката за неотклонение спрямо 15-годишния
Коментари Харесай

Потвърдиха постоянния арест за момчето, наръгало съученик в София

Апелативният съд в София удостовери мярката за неотклонение по отношение на 15-годишния Даниал Брекверди , който наръга собствен съученик в столичния квартал " Надежда " на 26 юли.

След като на 29 юли, неделя, Софийският градски съд дефинира Даниал да остане в пандиза за непрекъснато , през днешния ден Апелативният съд в София удостовери това решение.

 16-годишен е в тежко положение, намушкан е от 15-годишен в София
16-годишен е в тежко положение, намушкан е от 15-годишен в София

Скарали се за обява в Интернет

Мярката се прегледа при закрити врата поради възрастта на обвинявания. След това съдът разгласи решението си обществено, написа bTV.

Според магистратите от събраните до момента доказателства не може да се одобри дефинитивно квалификацията на закононарушението . Припомняме, 15-годишният възпитаник е упрекнат в опит за съзнателно ликвидиране .
Магистратите показали, че държанието на момчето по-скоро е било ориентирано към търсене на разпра , като за това свидетелствало оръжието на действието - нож.

Съдът счита, че съществува действителна заплаха момчето да извърши друго закононарушение, допълват от bTV. Поради това се постанова упрекнатият да бъде изолиран, най-малко при започване на следствието.

Апелативният съд в София не оспорва данните за психическия тормоз , на който е било подложено момчето. Тормозът обаче не можел да надделее над държанието на арестувания сега на осъществяването на закононарушението.

 Постоянен арест за момчето, наръгало съученик в София
Постоянен арест за момчето, наръгало съученик в София

Обвиняемият твърди, че го тормозили от година

Припомняме, на 26 юли, четвъртък, 15-годишният обвинен наръга собствен съученик няколко пъти с нож в столичния квартал " Надежда ". След това в интернет изтече запис, в който причинителят прави признания. Кадрите са снимани от негови другари. Даниал е обяснил, че дейностите му са предизвикани от тормоз в интернет, а той решил да си отмъсти.

Пострадалият 16-годишен юноша е настанен в УМБАЛСМ " Пирогов " с прободни рани в региона на корема и шията.

Извършителят беше упрекнат в опит за ликвидиране . Той беше арестуван за период до 72 часа , а с днешното решение на Софийския градски съд той остава в ареста за непрекъснато.

На 29 юли, неделя, Софийски градски съд реши да остави момчето в ареста за непрекъснато .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР