Апелативният прокурор на Варна Владимир Чавдаров се оказа обект на

...
Апелативният прокурор на Варна Владимир Чавдаров се оказа обект на
Коментари Харесай

Акция срещу висш прокурор във Варна: Вместо подкуп открили незаконни боеприпаси

Апелативният прокурор на Варна Владимир Чавдаров се оказа обект на полицейска акция по следствие на Софийската градска прокуратура, като се твърди, че то е почнало поради " голям брой сигнали за желани и получавани подкупи за решение на каузи ".

Чавдаров е дълготраен началник на най-различни равнища в прокуратурата във Варна в последните 20 години - от Военно-окръжна, през Окръжна, до Апелативна.

Нещо повече - през 2022 година той е определен за член на Висш съдебен съвет от прокурорската колегия, само че не е встъпил в служба поради забавянето на процедурата в Народното събрание и анулацията на изборите в професионалните квоти.

Според БНР против Чавдаров е бил подаден сигнал от човек, който твърди, че предходната година прокурорът му е изискал пари по отношение на негово дело.

Претърсени са парцели на Чавдаров и фамилията му, както и кабинетът му - само че досега се оповестява единствено, че били открити " муниции, които са повече от тези, за които той е имал съответно позволение, за което най-вероятно ще му бъде повдигнато обвиняване ".

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР