Апелативните магистрати в морския град, които са втора инстанция, трябваше

...
Апелативните магистрати в морския град, които са втора инстанция, трябваше
Коментари Харесай

Нов Тотален Обрат В Заплетения Случай На Анита Мейзер! Това Може Да Промени Абсолютно Всичко За Обвинената

Апелативните магистрати в морския град, които са втора инстанция, трябваше по график да прегледат проблема в понеделник. От тях зависи дали ще се удостовери наказването на Анита Мейзер, или ще се върне за още експертизи по отношение на гибелта на Димов.

„ Каквото и да е решението им, ние сигурно ще стигнем до Върховния съд в София, тъй като оставаме с чувството, че гледането на проблема във Варна е някак превдварително решен “ – разясниха юристите на силиконката.
Именно един от тях е пуснал молба съвещанието да се организира на друга дата, тъй като няма да е в положение да участва.

Анита Мейзер е упрекната освен за непредумишлено ликвидиране на културиста Ники, който бе неин легален брачен партньор. След като бе намерено тялото му, силиконката се пробвала да даде подкуп на един от служителите на реда с настояването да не я задържат.
Именно поради опита за рушвет Анита получи по-тежката част от присъдата, защото непредумишленото ликвидиране се санкционира по-леко от опита за рушвет на длъжностно лице.
Полицаят твърди, че Мейзер му подхвърлила две банкноти по 50 лв. с репликата да си купят минерална вода и храна.
„ Хора, наказани за подкупи от хиляди левове, хванати с белязани пари даже, излизат с условни присъди. Да не приказваме, че да ги държат, до момента в който се следствени, в ареста за наставление – просто няма такива случаи “ – сбит е софийският юрист на Анита Мейзер – Петър Чалъмов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР