Апелативна прокуратура - Пловдив потвърди новината на БЛИЦ, че 21-г.

...
Апелативна прокуратура - Пловдив потвърди новината на БЛИЦ, че 21-г.
Коментари Харесай

Извънредни новини за Любомир, ликвидирал 21 г. майка на двете му деца в Пловдивско

Апелативна прокуратура - Пловдив удостовери новината на БЛИЦ, че 21-г. Красимира Кукувска от пловдивското село Бегово е била убита и заяви, че на задържания за закононарушението е повдигнато обвиняване за ликвидиране по несъобразителност.

Както медията ни писа причинителят на зверството е мъжът, с който тя до неотдавна е живеела, и татко на двете й невръстни деца Любомир Петров.

Той твърди, че на съдбовния 11 септември е отишъл в дома на Красимира, влезнал е при нея, само че двамата са се скарали. Младата жена е почнала да го гони, казвала е, че желае да я остави намира, само че той я е заплашил, че ще я гръмне.



Красимира го предизвикала и му споделила: "Хайде, направи го, не можеш ". Любомир твърди, че тя е взела въздушната пушка и я е опряла на гърдите си. По думите му той е натиснал без да желае спусъка и не е имал желание да я убива.

Вижте какво оповестиха публично от Апелативна прокуратура:

В резултат на взаимно осъществени от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив и Прокуратурата в гр. Пловдив голям брой оперативни мероприятия и дейности по следствието, на 17 септември 2020 година, Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен Л.П., на 20 година, за това, че на 11 септември 2020 година, в с. Бегово, обл. Пловдив, е предизвикал гибелта на 21-годишната К.К., с която е живеел и от която имал две деца.

На сегашния стадий от следствието, по отношение на обвинения е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 122 алинея 1 от Наказателния кодекс.



До момента, по делото са осъществени огледи и следствен опит, разпитани са голям брой очевидци, приобщени са материални доказателства, назначени са експертизи.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор, обвиненият Л.П. е арестуван за период от 72 часа. На 20 септември 2020 година, Районна прокуратура – Пловдив ще внесе искане в съда за установяване по отношение на него на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Разследването по случая продължава, като е в дейната си фаза.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР