Апартаменти стоят в основата на най-скандалните раздели в родния шоубизнес

...
Апартаменти стоят в основата на най-скандалните раздели в родния шоубизнес
Коментари Харесай

ВОЙНИ! Златка и Алекс взеха имотите на половинките си, чужда жена пъшка в леглото на Джулиана Гани

Апартаменти стоят в основата на най-скандалните раздели в родния шоубизнес напоследък, писа „ Телеграф “.

 

Русата Златка би шута на Благо Джизъса, откакто той й изневери с друга силиконка. Плеймейтката прибрала всичко, което някогашният футболист съумя да придобие, откакто позорно бе изпъден от Русия и от предходната си жена Есмер. Според осведомени апартаментът, който купиха с цел да живеят като семейство и да отглеждат общия им наследник, е бил записан на името на Златка и в този момент остава в нейно притежание. Тя ще се грижи там за наследника им.

В последната година двамата се препитаваха в огромната си част от реклами в обществените мрежи. Всички доходи от сходни прояви са пращани сметката на Златка, а тя изрично не счита да даде и лев на прелюбодееца Благой.

Апартамент е ябълката на раздора сред друга звездна двойка - моделката Александра Богданска и тв репортерът Даниел Петканов. В края на предходната година хубавицата купи без да пита въпросното жилище, като за задачата тя и Дани си разделиха другояче общата банкова сметка. Инфлуенсърското семейство сподели в своя влог част от антрето и всекидневната на жилището. Апартаментът на раздора сходно на къщата им, е обзаведен с много изчистени мебели.  Същият парцел е записан като благосъстоятелност на сина им Габриел. По документи той е негов, само че няма право да го продава без разрешението на родителите си. Много скоро по-късно обаче изненадващо двамата обявиха, че се развеждат.

Леглото в жилището на Джулиана Гани е повода да се разведе с втория си брачен партньор - фитнес инструктора Илиян Найденов. „ Видях всичко с очите си. Не мога да затулям, че ме заболя доста. За първи път от много време плаках, той използваше момента да ме няма и е поканил някакво момиче - студентка вероятно, не знам! В нашата къща! По-лошото е, че е в нашето легло. Там е кошарката на Давид и той я канил една вечер, преди да се прибера, да пият и да правят секс. Бях много разочарована и унищожена ", споделя Джулката. Малко по-късно тя подаде молба за бракоразвод и стартира същинска война сред двамата. За да му направи на инат Джулката се похвали, че не либодото й се е вдигнало, откакто цяла година било замръзено. бил се е случило откакто цяла година е била било замръзнало по време на брака им началото на раздялата им тя се жалеше че някогашният ми дава да си взима детето.

Малкият наследник на Тони Стораро – Емрах, се присмя на последната си държанка Теди Александрова. След панаирите към раздялата им, той я назовава „ бедна “, откакто, за 10 години кариера няма даже кола, да не приказваме за парцел.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР